Ms./Mr. teamet

Tien Minh Pham

Daglig Leder / Frisør

Han har 14 års erfaring innenfor faget og ikke nok med det jobber han også som danser og fotograf. Tidligere har han jobbet med hårshow og holdt kurs for andre salonger, samt hatt ansvaret for lærlinger. Hans ekpertise er herreklipp og skjegg, men er også faglig dyktig innenfor farging og striping. Man kan si han er en alt mulig mann.

Tina Pham

Skiftleder / Frisør

Tina har 13 års erfaring innenfor frisørfaget og liker å jobbe med alt når det gjelder hår. Hennes ekspertise er farging og striping. Hun er også en reser på styling og make- up. Tina elsker å jobbe med mennesker og gi råd og veiledning, hun ønsker at kundene skal slappe av i frisørstolen og bli fornøyd med resultatet.

Hue Nghiem

Frisør

Hue har jobbet som frisør i 24 år og tidligere drevet salongen Toc i Langgata, Sandnes. Med sin lange erfaring er hun en faglig dyktig frisør. I tillegg driver hun med negler, som i akryl og schellac. Hun er en reser på føn og liker best å jobbe med korte frisyrer. Hun er en person tar vare på sine kunder, og derfor jobber hun med å få kundene mest mulig fornøyd etter besøket hos henne.

©2020 Ms./Mr. Salong AS